Vermaak

FooDieJays

Een uitvinding van ProefPark. We proberen het woord nog vóór de volgende druk in Het Groene Boekje en de Dikke van Dalen te krijgen, maar tot die tijd:

FooDieJay (Angl. mv, spr.: foediedjee): Iemand die muziek via CD of langspeelplaat ten gehore brengt op een culinair evenement ter verhoging van het smaak- en ontspangenot.

VrijdagFooDieJays tijdens ProefPark
19-23 u:

Zaterdag
17-20 u:
20-23 u:

Zondag
16-20 u:

Rond borreltijd vind je dagelijks in de podiumtent de lekkerste singer-songwriters en (Haarlemse) bandjes.

Vrijdag: 

Zaterdag: Uncle Sue

Zondag: 

TASTE OFF: PROEFPARK vrijdag 24 augustus 16:00-18:30

Haerlems Bodem en Haarlem City Blog trappen ProefPark af met “Taste off: ProefPark” Op vrijdag 24 augustus van 16:00 tot 18:30 uur wordt een gedeelte van het terrein vrijgehouden voor deze vrijmibo. Kaartjes zijn slechts 15 euro per stuk. Hiervoor ontvang je: 3 drankenmuntjes (bier/wijn/fris/koffie/thee), plaspartout (hele vrijdag gratis naar de toilet), speciaal entertainment en sfeervolle aankleding, muziek, food, heel veel food, elke 20 minuten een ronde hapjes van wisselende foodtrucks. Kaarten bestel je hier.

ProefPark ProefTent zaterdag en zondag

Zoals het er naar uit gaat zien is de ProefTent een blijvertje. Vorig jaar hebben enkele honderden bezoekers hier genoten van theater, poppenspel, cabaret en dans. Zodra er meer bekend is over de line up en de gemeente de tent weer vergund, vind je op deze plek meer informatie.

Ontspannen Jij zaterdag en zondag

Anita van Ontspannen Jij masseert ook deze editie weer voor het goede doel De Dromenvangers: “Naast degene op mijn massagestoel wil ik daarnaast ook graag iemand anders elders op deze wereld direct en indirect ontspanning geven. En daarom heb ik De Dromenvangers opgericht, zij zetten zich in om de boze dromen van kindjes op de vlucht om te zetten in nieuwe mooie herinneringen” 100% van de opbrengsten tijdens ProefPark komen ten goede van de stichting.

 

En natuurlijk… Foodtrucks!

De markante ondernemens van de foodtrucks zijn kokende artiesten op zich. Vraag ze vooral naar hun specialiteiten en ingrediënten, ze staan je altijd graag met liefde over hun producten te woord!