Vermaak

FooDieJays

Een uitvinding van ProefPark. We proberen het woord nog vóór de volgende druk in Het Groene Boekje en de Dikke van Dalen te krijgen, maar tot die tijd:

FooDieJay (Angl. mv, spr.: foediedjee): Iemand die muziek via CD of langspeelplaat ten gehore brengt op een culinair evenement ter verhoging van het smaak- en ontspangenot.

VrijdagFooDieJays tijdens ProefPark
19-23 u: D.J. Radikal Rüpert

Zaterdag
17-20 u: D.J. Guzz
20-23 u: D.J. Dikke Thomas

Zondag
16-20 u: D.J. Daan Modern

Rond borreltijd vind je dagelijks in de podiumtent de lekkerste singer-songwriters en (Haarlemse) bandjes.

Vrijdag: Uncle Sue

Zaterdag: Pastinaak en de vergeten groenten & Bubble Gum 

Zondag: Saputura & Urban Soul Band

TASTE OFF: PROEFPARK vrijdag 25 augustus 16:30-19:00

Haerlems Bodem en Haarlem City Blog trappen ProefPark editie 5 af met “Taste off: ProefPark” Op vrijdag 25 augustus van 16:30 tot 19:00 uur wordt een gedeelte van het terrein vrijgehouden voor deze vrijmibo. Kaartjes zijn slechts 15 euro per stuk. Hiervoor ontvang je: 3 drankenmuntjes (bier/wijn/fris/koffie/thee), plaspartout (hele vrijdag gratis naar de toilet), speciaal entertainment en sfeervolle aanklding, muziek, food, heel veel food, elke 20 minuten een ronde hapjes van wisselende foodtrucks. Kaarten bestel je hier.

ProefPark ProefTent zaterdag en zondag

Speciaal vanwege de jubileumeditie gaan we iets nieuws doen, bij wijze van proef. De ProefPark ProefTent. Hier ga je proeven van theater, verhalenvertelster, kleinkunst, cabaret en nog veel meer. Kleine intieme voorstellingen van een half uur voor 5 euro p.p. per voorstelling.

Hermans weet Raad met de theatervoorstelling ‘Juni’. Een muzikale voorstelling over een onwaarschijnlijke vriendschap in een ballenbak. Voor kleine en grote mensen vanaf 4 jaar.
zaterdag 13.00/15.00/18.00 uur
zondag 13.30/16.00/19.00 uur

Marijke Kots theatermaakster met de poppenkastvoorstelling Dibbertje Dib. In zijn huisje bewaart het slakje Dibbertje Dib al zijn verhalen uit de tijd dat hij in een poppenkast woonde… Op het ProefPark gaat hij een van die verhalen vertellen… Het verhaal van de Maankabouter….
Leeftijd vanaf 4 jaar.
zaterdag 14.00/17.00 uur
zondag 14.15/18.00 uur

Hun Speelt, een buitengewoon charmant duo bestaande uit Sabine Krol & Charlotte de Vries. Hun spelen een muzikaal cabaretprogramma met vocale hoogstandjes en hier en daar een onverhoopte danspas.
Leeftijd vanaf 12 jaar.
zaterdag 16.00/19.00 uur
zondag 15.00/17.00 uur

PP17_LonnekeDortLonneke Dort, winnares van de AKF Sonneveldprijs 2017 speelt haar solovoorstelling ‘want laten we wel wezen’
leeftijd vanaf 12 jaar.
zaterdag 20.00/21.00 uur

Bestel hier kaarten voor de ProefTent

De kaartverkoop is half juli gestart via deze link. Per voorstelling zijn er slechts een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Mochten niet alle kaarten verkocht zijn op voorhand dan zijn er voor die voorstellingen ook nog op de dag zelf kaarten te koop bij de ProefTent Kassa. Maar op=op dus boek snel jouw favoriete voorstel(lingen). De deuren gaan 10 minuten voor een voorstelling open.

Foodtruckje spelen 2.0 za en zo van 12:00-19:00 u

Op Stoom verzorgt en begeleid voor de peuters en kleuters een dorpje waarbij de kleine foodies in de dop hun eigen foodfestival kunnen nabootsen met houten toestellen van een foodtruck, kassa, barbeque, verkoopbalie en meer.  (gratis activiteit)

Natuurreddertjes za en zo van 12:00-19:00 u

Kickzy Kinderevenementen brengt: de Natuurreddertjes op pad met Ontdekker Job!

De Natuurreddertjes komen vanaf dit jaar ook in actie! Wij willen jullie graag kennis laten maken met ‘Ontdekker Job’ hij neemt de kinderen mee in het verhaal over de natuur, het bos en al het afval wat daar rond zwerft! Al jaren is hij op onderzoek uit en probeert hij zoveel mogelijk te jutten en op te ruimen, maar hij kan het niet alleen!

Wie wil er ook een Natuurreddertje worden?! (betaalde activiteit)

Pollepel versieren vrijdag, zaterdag en zondag

Made by Melissa brengt: Pollepel Versieren!

maak van een houten pollepel een fantasiedier of favoriete superheld. Met bollen wol, gekleurd papier en stiften en een beetje fantasie knutsel je onder begeleiding van Melissa in een half uur wat je maar wil. (betaalde activiteit)

Ontspannen Jij zaterdag en zondag

Anita van Ontspannen Jij masseert ook deze editie weer voor het goede doel De Dromenvangers: “Naast degene op mijn massagestoel wil ik daarnaast ook graag iemand anders elders op deze wereld direct en indirect ontspanning geven. En daarom heb ik De Dromenvangers opgericht, zij zetten zich in om de boze dromen van kindjes op de vlucht om te zetten in nieuwe mooie herinneringen” 100% van de opbrengsten tijdens ProefPark komen ten goede van de stichting.

Haarlems Dagblad zaterdag

bezoek tijdens Proefpark Haarlem de Nieuwsfiets van het Haarlems Dagblad. Stap voor de photobooth en kom op de voorpagina van de krant. Of neem plaats aan tafel en ‘proef’ de krant.

En natuurlijk… Foodtrucks!

De markante ondernemens van de foodtrucks zijn kokende artiesten op zich. Vraag ze vooral naar hun specialiteiten en ingrediënten, ze staan je altijd graag met liefde over hun producten te woord!