Vermaak

FooDieJays

Een uitvinding van ProefPark. We proberen het woord nog vóór de volgende druk in Het Groene Boekje en de Dikke van Dalen te krijgen, maar tot die tijd:

FooDieJay (Angl. mv, spr.: foediedjee): Iemand die muziek via CD of langspeelplaat ten gehore brengt op een culinair evenement ter verhoging van het smaak- en ontspangenot.

VrijdagFooDieJays tijdens ProefPark
19-23 u: D.J. Radikal Rüpert

Zaterdag
17-20 u: D.J. Guzz
20-23 u: D.J. Dikke Thomas

Zondag
16-20 u: D.J. Daan Modern

Rond borreltijd vind je dagelijks in de podiumtent de lekkerste singer-songwriters en (Haarlemse) bandjes.

Vrijdag: Uncle Sue

Zaterdag: Pastinaak en de vergeten groenten & Bubble Gum 

Zondag: Saputura & Urban Soul Band

ProefPark ProefTent

speciaal vanwege de jubileumeditie gaan we iets nieuws doen, bij wijze van proef. De ProefPark ProefTent. Hier ga je proeven van theater, verhalenvertelster, kleinkunst, cabaret en nog veel meer. Kleine voorstellingen van ongeveer een half uur voor een kleine prijs. Medio juni wordt hier de hele line-up bekend gemaakt en kun je via de Facebook evenementenpagina  alvast kaartjes boeken. Tot nu toe toegezegd: Hermans weet Raad met jeugdtheater, Marijke Kots Theatermaakster als verhalenvertelster en cabaretduo Hun.

Zweefmolen

Zweefmolen in het KenauparkVoetjes van de vloer! Zweven voor kinderen van 2 tot 12 jaar in deze nostalgische Engelse zweefmolen. (betaalde activiteit)

foodtruckje spelen 2.0

Op Stoom verzorgt en begeleid voor de peuters en kleuters een dorpje waarbij de kleine foodies in de dop hun eigen foodfestival kunnen nabootsen met houten toestellen van een foodtruck, kassa, barbeque, verkoopbalie en meer.  (gratis activiteit)

Natuurreddertjes

Kickzy Kinderevenementen brengt: de Natuurreddertjes op pad met Ontdekker Job!

De Natuurreddertjes komen vanaf dit jaar ook in actie! Wij willen jullie graag kennis laten maken met ‘Ontdekker Job’ hij neemt de kinderen mee in het verhaal over de natuur, het bos en al het afval wat daar rond zwerft! Al jaren is hij op onderzoek uit en probeert hij zoveel mogelijk te jutten en op te ruimen, maar hij kan het niet alleen!

Wie wil er ook een Natuurreddertje worden?! (betaalde activiteit)

Pollepel versieren

Made by Melissa brengt: Pollepel Versieren!

maak van een houten pollepel een fantasiedier of favoriete superheld. Met bollen wol, gekleurd papier en stiften en een beetje fantasie knutsel je onder begeleiding van Melissa in een half uur wat je maar wil. (betaalde activiteit)

En natuurlijk… Foodtrucks!

De markante ondernemens van de foodtrucks zijn kokende artiesten op zich. Vraag ze vooral naar hun specialiteiten en ingrediënten, ze staan je altijd graag met liefde over hun producten te woord!