ProefPark bij jou

Vermaak jij je ook altijd zo tijdens de zomer- of wintereditie van ProefPark in het Kenaupark? Reeds een aantal jaren verzorgen we voor meerdere bedrijven een eigen prive (mini) ProefPark op eigen terrein. Maar ook voor particulieren bij bijvoorbeeld een bruiloft of familie reunie kunnen we dit verzorgen.

ProefPark op lokatie

Al vanaf 150 personen komen we met bijpassende foodtrucks en een bar met meubilair en eventueel overkapping en aggregaat naar elk gewenst terrein om er een festival/parade neer te zetten. Het enige dat jij hoeft te doen is je genodigden/personeel/relaties/familie&vrienden uit te nodigen.

Net als bij ProefPark kunnen we het hele traject uit handen nemen, van het aanvragen van een vergunning (meestal niet nodig op eigen terrein) tot het boeken van artiesten, bouwen van een podium, matchende food/drink combi’s maken, (kinder)vermaak regelen en de totale regie op ons te nemen.

ProefPark op lokatieEn het mooiste van alles: als je op eigen terrein een personeelsfeest regelt valt het onder de WKR regeling en daar wordt de boekhouder weer heel erg blij van 🙂

De organisatoren achter ProefPark hebben gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van vele soorten evenementen. Dat doen wij vanuit ons cateringbedrijf de KookRebellen en BigB evenementenservice. Heb je interesse in een besloten foodtruck evenement voor je kerstbijeenkomst, bruiloft, congres met afsluitende borrel, salesmeeting of elke andere bijeenkomst?

Stuur ons een e-mail   en wij maken binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!